Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ – Κάλεσμα Υποστήριξης του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού για τη μη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας του

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ  καλεί τα μέλη μας να σταθούμε στο πλευρό του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού, που βρίσκεται και πάλι μπροστά στην απειλή κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας του.

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα που γίνεται από τους φορείς της Χίου στις συγκεντρώσεις της Τρίτης το πρωί στην alpha bank στην Απλωταριά στις 11πμ και στην Εθνική τράπεζα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7μ.μ.

Όσοι πριν χρόνια πήραν ένα δάνειο για να στηρίξουν τη δουλειά τους, για τα σπίτια τους και βρέθηκαν στον ορυμαγδό της φορολογίας όλων των κυβερνήσεων, δεν είναι κακοπληρωτές όπως τους χαρακτηρίζουν. Είναι έρμαια των τραπεζών και των κερδών τους. Έχουν πληρώσει διπλά και τριπλά τα δάνεια που αρχικά πήραν

Τα άτομα με αναπηρία, γίναμε μάρτυρες σε όλη τη χώρα απόπειρας κατασχέσεων σε συναδέλφους μας, ακόμα και υπερήλικες! Τα σπίτια σώθηκαν γιατί οι φορείς μας πάλεψαν, μπήκαν μπροστά μαζί με όλη τη γειτονιά. Δεν περίμεναν κάποιο θαύμα

Οι ίδιοι λόγοι που επιβάλουν τους πλειστηριασμούς, ευθύνονται και για την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας των πολλών προς όφελος των ιδιωτικών κέντρων.

Έχουμε πολλές φορές πει ότι σωτήρες δεν είναι όσοι μας έφτασαν εδώ.

Εμείς οι ίδιοι με τους αγώνες μας και το δίκιο μας θα αγωνιστούμε για να σωθούμε.

Το σύνθημα του καλέσματος της ΑΔΕΔΥ “τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός”, πρέπει να γίνει πράξη και σε αυτή την περίπτωση.

 

ΤΟ Δ.Σ. του ΠΣΑμεΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.